HEAVENEX.eUUvjeti Korištenja

HEAVENEX

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na stranicu HEAVENEX.eu. Korištenjem bilo kojeg dijela www.Heavenex.eu web stranice automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem HEAVENEX.eu web stranice, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio HEAVENEX.eu web stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promoviranje istih.

Osobna, autorska i druga prava

“Brend HEAVENEX” polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, video i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice HEAVENEX.eu bez dozvole vlasnika autorskih prava (“HEAVENEX.eu” partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Sadržaj objavljen na “HEAVENEX.eu” web stranici ne smije se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pisanog pristanka “HEAVENEX.eu” web stranice, ili na bilo koji način kojim se može uzrokovati šteta “Heavenex.eu” web stranici ili bilo kojem trećem licu u skladu s propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na “HEAVENEX.eu” web stranici vrijeđa Vaše osobno, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtjevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom utvrđivanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice i oglašivači

“HEAVENEX.eu” web stranica sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje “HEAVENEX.eu” web stranice koristite na vlastitu odgovornost i “HEAVENEX.eu” web stranica se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

“HEAVENEX.eu” web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na vanjske stranice.

“HEAVENEX.eu” web stranica nije odgovorna za sadržaj stranica oglašivača na “HEAVENEX.eu” web stranici kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na “HEAVENEX.eu” web stranici. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na “HEAVENEX.eu” web stranici i izvan “HEAVENEX.eu” web stranici isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te “HEAVENEX.eu” web stranica nije odgovorna za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup “HEAVENEX.eu” web stranici i svim njegovim sadržajima dopušten je osobama bilo kojeg uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka i cookies

Što se tiče pitanja vezanih uz obradu i zaštitu vaših osobnih podataka i korištenje kolačića, molimo pogledajte našu Politiku privatnosti.

Izmjene uvjeta korištenja

“HEAVENEX.eu” web stranica zadržava pravo bez najave povremeno promijeniti ili modificirati pravila. O važnim promjenama i dopunama “HEAVENEX.eu” web stranica može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na “HEAVENEX.eu” web stranici, smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.